dimecres, de febrer 20, 2008

Les llibreries


El diari anglès Guardian.co.uk va publicar la notícia l’11 de gener d’eguany, sobre les 10 llibreries favorites del món. Si us entreteniu, podreu gaudir d’algunes panoràmiques i d’altres fotografies molt atractives.

5 comentaris:

Fina ha dit...

M'anoto anar a la de Londres!. 1797,Wilde, Byron, quina impressió!.

Una de les deu favorites del món...

No m'ho penso dues vegades.

Gràcies.

Carme Miró ha dit...

Ja m'explicaràs la teva impressió :-)

Salutacions

Fina ha dit...

Te lo juro por el niñito Jesús!

hahaha!

Salutacions Carme.

Fina ha dit...

Hola Carme,

Quan es diu una cosa, s'ha de fer.

De la llibreria Hatchards de Londres: amb els seus cinc pisos de llibres ordenats per temàtiques ,al millor estil anglès, el que més em va sorprendre va ser la quantitat de llibres( fins i tot apilats i repartits per les vores de l'escala i en els seus replans) que molts autors deixen signats, així el comprador queda més satisfet suposo.És la més antiga(1797) i està just al costat de la luxosa i famosa botiga d'alimentació "Fortnum and Mason", al carre Piccadilly.

Però el que passa és que ,a Londres hi han moltes llibreries:per exemple de "vell" on es poden trobar exemplars antiquíssims,rars,edicions de luxe, senzills, difícils de trobar,únics. On es poden trobar llibreries especialitzades per matèries, temàtiques,tant de llibres nous com llibres vells, al carrer Charing Cross.Llibreries petites, grans, extragrans.

Per no dir dels musicals...en aquest moment n'hi havien 39 per triar. De molta qualitat i lluny dels que he vist per Barcelona per exemple...

Són uns artistes aquests anglesos i uns grans lectors!.

I tinguent en compte que tenen molts museus i que tots són gratuïts i de qualitat...

Un nivell cultural...que ja podem córrer ja.

I concerts, teatre......

Editen unes revistes setmanals amb tots els espectacles i esdeveniments culturals...i n'hi han tants que ,quan n'acabes de llegir una , ja ha passat la setmana.

Salutacions.

Carme Miró ha dit...

Hola Fina,
Així que passi per la "Foyles" de Londres, t'ho dic :-)

Salutacions