dilluns, de gener 07, 2008

Gaia 2008

L'Assemblea General de les Nacions Unides, ha decidit que el 2008 sigui l'Any Internacional del Planeta Terra. Una proposta que potser ens farà reflexionar sobre el canvi climàtic.
La Hipòtesi de Gaia ens parla de l’autoregulació del planeta terra. Una teoria que potser a hores d’ara, ja no és, ni tan sols, una hipòtesi.
Diuen alguns, que l’acció de la humanitat ha creat un desequilibri considerable en detriment de la salut del planeta, i que ha estat fruit de la cobdícia i de les ànsies de poder.
En qualsevol cas, estem dins un terrabastall que ens costarà molt reconduir-lo cap a un equilibri que ens permeti continuar vivint en aquest petit, petit espai del desconegut i immens univers.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt llegir aquest post. :)

Carme Miró ha dit...

Hola mimsso,
gràcies pel teu comentari.
Benvinguda al bloc

Fina ha dit...

Si quan jo estudiava a la Facultat ja es deia el què passaria al pas que anavem...

Si els polítics haguessin fet més cas als científics que als empresaris...ara no estariem així.

Però sembla que l'home ha d'aprendre a base de trompades...

Què fa que l'home sigui tan Equus asinus?

Pensen fer, realment i de forma urgent, alguna cosa seriosa els polítics més responsables d'aquest problema ,que ens afecta a tots, per a que siguin els empresaris que s'han lucrat a costa de la nostra salut i la dels nostres fills ,els qui paguin el què costarà arreglar el desequilibri creat al planeta blau?

O polítics i empresaris s'estan fent el xalet a la Lluna per veure des d'allà el què ens passarà als que ens quedem aquí?...

Salutacions.

Carme Miró ha dit...

Hola Fina,
Segurament hi ha en joc interessos de diferent índole.Es fa difícil entendre per què hem arribat a aquesta situació.

Cordialment,

Fina ha dit...

Hola Carme,

Potser perquè no triem bé al partit polític que ens ha de salvar de tot? :-)

Potser perquè votem a qui votem sempre ens acaben enganyant?

No ho sé, ara que estem a punt d'anar a votar, a veure si el partit polític que surti ho arregla tot i és capaç de convèncer als EEUU que així no podem continuar, jajaja.Ja seria massa!.

Salutacions .