dimecres, d’abril 23, 2008

Sonograma de webdemusica

Sonograma, la revista de Webdemusica enceta una etapa de divulgació musical. Després de molt temps de dificultats, de pregones certeses, de rèmores inevitables i d’il·lusions concises, ens fem presents a la Xarxa.
Sonograma aplega un cant musical en diferents llengües, des de diferents països i de diverses trajectòries musicals.
El nostre horitzó se sustenta amb l’anhel de superar-nos en múltiples propòsits musicals. Iniciem un camí que maldem per conjugar l’experiència musical amb la paraula, el disseny, els bits, la bellesa, la tipografia, els colors, els paisatges sonors...
Des d’ara i des de Sonograma oferim una espai obert on puguem fer una escolta diferent.
Socarrimart, és la nova secció de Webdemusica. Un esplèndid espai destinat a les tècniques del piano, coordinada per la pianista Lluïsa Espigolé

Benvinguts a Webdemusica

4 comentaris:

Fina ha dit...

Enhorabona i endavant, que les iniciatives amb energía positiva, sempre són benvingudes.

Salut i bona sort! :-)

Carme Miró ha dit...

Hola Fina,
moltes gràcies per les teves paraules (també) amb energia positiva

Salutacions

Anònim ha dit...

Benvinguda sigui aquesta nova revista digital musical, un panorama obert a les noves veus i a nous aires que venen a refrescar una mica el panorama musical del nostre país.

Magnífic el treball de la Lluïsa Espigolé, i l'article del Joan Bagès.

No cal dir que comparteixo les paraules del Josep Sanz al seu article "necessita millorar?". I aprofito per a remetre-vos als post sobre el tema que he escrit al seu blog (http://www.josep-sanz.blogspot.com/).

La necessitat de noves plataformes, de noves eines, i d'una renovació del panorama musical és més que mai necessària. Un canvi de la situació és desitjable, però només serà factible si s'aunen forces i iniciatives en projectes col·lectius amb força, on l'implicació dels components sigui total. La resta és parlar per parlar, per matar el temps, com alguns diuen, i queixar-se per costum.

Llarga vida doncs, a aquesta nova revista "sonograma" i que ens acompanyi en l'aventura del viatje pels mars del so.


Salut !

Carme Miró ha dit...

Hola Vicent,
moltes gràcies pel teu comentari. He llegit el teu escrit al bloc d'en Josep i estic molt d'acord amb tu.
Certament, la secció de la Lluïsa, Socarrimart, és, com tu dius, digne d'elogi.
Val a dir però, que els i les que han fet possible la revista Sonograma, són magnífics professionals que han dedicat el seu temps de forma desinteressada.
T'esperem aviat :-)
Carme